Kuipers en Zonen is zowel in binnen- en buitenland actief

Dat je bedrijf te allen tijde moet groeien, dat hebben ze bij Kuipers en Zonen BV goed begrepen. Stilstaan is immers achteruitgaan. Over de hele wereld leveren Kuiper en Zonen BV complete installaties en verleende services. Voor de buitenlandse services biedt Kuiper en Zonen een zogeheten SLA aan: dat betekent Service Level Agreement. Door kennis van zowel de binnen- als de buitenlandse markt, zijn de monteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ketels. Deze kennis en kunde kunnen zij wereldwijd inzetten. Hierdoor blijven zij groeien en innoveren als stoomketelbedrijf. Bovendien zorgen ze er wereldwijd voor dat de geplaatste ketels optimaal worden onderhouden. Na een inspectie bij je bedrijf leveren zij een uitgebreid rapport met een goed onderbouwd advies over de huidige status met tips hoe de ketel optimaal benut kan worden inclusief hoge bedrijfszekerheid.

 

Kuiper en Zonen BV en maatschappelijke grote projecten

Kuiper en Zonen BV zet zich ook maatschappelijk in voor goede doelen. Daarmee dragen zij bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn zij gevraagd voor een bierbrouwerij ketels in Haïti te leveren en te plaatsen. De installatie is in Nederland (in Ede) opgebouwd, getest en proef gestookt. Via transport op zee zijn de ketels

Dit alles gebeurde in 2015, dus alweer een poosje geleden, maar daarmee niet minder actueel. Het laat zien dat Kuiper en Zonen BV zich wil inzetten voor hun medemens. Een ander project die Kuiper en Zonen BV heeft afgerond, is een bierbrouwerij in Ethiopië, een zuivelfabriek in Heerenveen. Daar hebben Kuiper en Zonen BV stoomketelinstallaties geleverd met een zo laag mogelijke Total Cost op Ownership.

 

Breed assortiment aan ketels

Ben je benieuwd naar de producten en diensten van Kuiper en Zonen BV? Kuiper en Zonen BV is onder andere gespecialiseerd in warmwaterketels, heetwaterketels, stoomketels onder hoge druk en lage druk. Maar ook kun je er terecht als je op zoek bent naar een ketel om te huren. Zij leveren ook rookgaskoelers. Kortom: er is een breed assortiment aan ketels. Bij de aanschaf hiervan kun je vast wat adviezen en tips gebruiken. Het ketelbedrijf staat te allen tijde voor je klaar en helpen je waar nodig.

 

Geef een antwoord