De werking van narrowcasting software lees je hier

Je hebt het misschien niet door maar narrowcasting zie je overal, in winkels, bij de dokter, in gebouwen en ga zo nog maar even door. Het is een handige ontwikkeling wat mensen aantrekt of helpt. Hiervoor is natuurlijk ook software ontwikkeld. Wil je weten wat narrowcasting nou is en de werking van de software? Dat wordt hier allemaal verteld!

Wat is narrowcasting

Met narrowcasting toon je op een zelf gekozen tijdstip informatie gericht op jou doelgroep. Deze informatie wordt vertoond op een zelfgekozen plaats in jouw pand. Dit kan gebruikt worden voor interne communicatie en externe communicatie. 

Digital signage bestaan uit speciale beeldschermen waar jij zelf kan kiezen wat erop wordt laten zien. Door de narrowcasting software is dit ook makkelijk aan te passen indien nodig. Het kan handig zijn om intern te gebruiken voor je personeel. Er zijn verschillende redenen waarom het handig is voor interne communicatie.

Heb je een groot bedrijf? Dan kan je digital signage bijvoorbeeld gebruiken als interne nieuwsbrief, interne vacatures, nieuwe producten en zo zijn er nog veel meer dingen. Op deze manier blijft je personeel te allen tijde up to date over alles wat er speelt in het bedrijf.

Wat is narrowcasting software

Om dingen te laten afspelen op de narrowcasting schermen heb je hier wel een programma voor nodig om dit soepel te laten verlopen. Dit doe je met narrowcasting software, deze software is hier speciaal voor gemaakt. Voor een groot deel zal het van zelf geautomatiseerd worden, bijvoorbeeld nieuwsberichten kunnen vanzelf bijgewerkt worden dit hoef je dus niet zelf te doen. 

Het belangrijkste is dat de juiste content op de juiste plek wordt geplaatst. Met deze software kan je verschillende displays maken en op verschillende plekken laten afspelen. Je kan van te voren ook zelf bepalen hoe laat iets wordt afgespeeld. Dit kan handig zijn omdat er bijvoorbeeld in de middag een andere doelgroep aanwezig is dan in de avond. 

De voordelen van narrowcasting software

Narrowcasting software heeft veel voordelen met zich meedragen. Wanneer je een digital signage scherm in de etalage plaatst en hier de juiste content op afspeelt zal het de aandacht trekken van de klant. Op deze manier zullen er meer mensen binnenkomen in de winkel. 

Doordat de software makkelijk te veranderen is hoef je hier niet veel tijd in te steken, jij hebt minder tijd hieraan en toch hebben de klanten de ultieme merk experience. Je promoot namelijk je merk nog extra met de marketingmix.

Met deze software zul je ook geld besparen, omdat je niet iets nieuws hoeft te bedrukken en op te hangen. Met 1 druk op de knop is het op alle schermen veranderd en zulke schermen trekken natuurlijk nog meer aan bij de klanten. Digital signage heeft eigenlijk alleen maar voordelen zowel intern als extern. 

Geef een antwoord