Waarom een neon sign kopen?

Een neon sign kopen is een verstandig idee als je voor zo opvallend mogelijk wilt gaan, maar er komen nog meerdere voordelen kijken bij de aanschaf van neon lichtreclame. Lees de tekst hieronder eerst goed door als je wilt weten waarom je een neon sign zou moeten kopen.

 

Reden 1: Een neon sign kopen als lichtreclame

Neon signs worden al eeuwenlang gebruikt als lichtreclame, waarbij je neonlampen kunt plaatsen aan de binnen- en de buitenkant van je bedrijf. Neon signs brengen namelijk een hoge attentiewaarde met zich mee, waardoor bezoekers en klanten je bedrijf snel weten te vinden en van ver kunnen nagaan of je op dat moment open of gesloten bent. Je kunt een neon sign kopen voor zakelijk gebruik, maar ook particulieren kopen een neon sign voor privégebruik als opvallende en unieke toevoeging tot de interieurstijl.

 

Reden 2: Neon signs gaan lang mee

Wil je een neon sign kopen, dan kan je van een zeer betrouwbare verlichtingssoort uitgaan met een lange levensduur. Een neon sign gaat gemiddeld 25.000 branduren mee bij correct gebruik en periodiek onderhoud. Denk bij periodiek onderhoud aan minstens éénmaal per jaar, waarbij de neon signs op grondige manier gecontroleerd worden. Hier komt nog bij dat je voor goed kwaliteit moet kiezen als je van een maximale levensduur wilt genieten.

 

Reden 3: Neon signs trekken veel aandacht

Het licht afkomstig van neon lichtreclame is warm en uitnodigend, waardoor deze vorm van verlichting veel aandacht trekt van voorbijgangers. Hier komt nog bij dat je de aandacht ook trekt dankzij de unieke kleuren en de verschillende kleurencombinaties van meerdere kleuren uit het kleurenspectrum.

 

Reden 4: Je maakt een milieuvriendelijke en duurzame keuze

Neon signs die worden weggegooid op de juiste manier kunnen op een milieuvriendelijke wijze verwerkt worden. Op deze manier bespaar je het milieu aangezien er geen giftige gassen zoals bijvoorbeeld kwik vrijkomen in de lucht. Neon signs zijn overigens duurzaam en energiezuinig, waardoor je van een verlaagde maandelijkse energierekening gaat kunnen uitgaan.

 

Reden 5: Het assortiment aan keuzes is uitgebreid

Je kunt een neon sign kopen in vrijwel elke kleur of kleurencombinatie die je maar wenst, maar je kunt ook zelf bepalen wat de vorm en het formaat zijn van de ideale neon sign. Je moet hierbij denken aan de ideale glas diameter in verhouding tot de stijl van de lamp. Dankzij het uitgebreid assortiment aan keuzes kan je makkelijk kiezen voor neon lichtreclame die bij je situatie, je wensen en je budget past.

 

Reden 6: Neon voor binnengebruik en buitengebruik.

Een neon sign kopen is een slim idee als je de buitenkant van je gevel zichtbaarder wilt maken van veraf, zowel in het donker als bij daglicht. Kies je voor neon verlichting voor buitengebruik, dan zal je pand sneller opvallen en eerder te zien zijn. Neon verlichting is bestand tegen de verschillende weersinvloeden waaronder zon, regen, wind, sneeuw, hagel en dergelijke. Je kunt ook een neon sign kopen voor binnengebruik als opvallende extra toevoeging in de ruimte.

Geef een antwoord